Smluvní vztahy s ADOL Monitor s.r.o., šíření údajů katastru

Požadovaná informace:

i)    zda byla kdykoli v minulosti uzavřena jakákoliv smlouva mezi ČÚZK a ADOL Monitor s.r.o., IČ: 022 14 377 (dále také jen „ADOL“),
ii)    zda ADOL kdykoli v minulosti podal žádost o udělení souhlasu k šíření údajů katastru nemovitostí, ať již za úplatu či bezúplatně,
iii)    zda ČÚZK kdykoli v minulosti udělil ADOL souhlas k šíření údajů z katastru nemovitostí.

Poskytnutá informace:

Ad i) ČÚZK uzavřel se společností ADOL Monitor s.r.o. 
-    smlouvu na základě žádosti této společnosti ze dne 24. 4. 2017 o založení zákaznického účtu pro webové služby dálkového přístupu k údajům katastru nemovitostí, 
-    smlouvu na základě žádosti této společnosti ze dne 29. 12. 2015 o založení zákaznického účtu pro dálkový přístup k údajům katastru nemovitostí, 
-    smlouvu na základě (aktualizované) žádosti této společnosti ze dne 12. 5. 2021 o založení zákaznického účtu pro dálkový přístup k údajům katastru nemovitostí. 

Ad ii) + ad iii) Společnost ADOL Monitor s.r.o. v minulosti podala několik žádostí o udělení souhlasu s šířením údajů katastru nemovitostí a ČÚZK k tomu společnosti ADOL Monitor s.r.o. udělil opakovaně souhlas. 
Doprovodná informace: Seznam osob, kterým byl udělen souhlas s šířením údajů katastru, je dostupný na stránkách ČÚZK: ČÚZK - Šíření údajů katastru (cuzk.cz).
Datum zveřejnění informace: 24.04.2024

Aktuality

02.05.2024
Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa odborný rada - Agenda veřejných zakázek a smluv odboru informatiky.

25.04.2024
Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa odborný rada - Metodik/metodička bezpečnosti.

22.04.2024
Oznámení o vyhlášení výběrových řízení na obsazení služebních míst ředitele/ředitelky Katastrálního pracoviště Jeseník, Katastrálního pracoviště Olomouc, Katastrálního pracoviště Prostějov, Katastrálního pracoviště Přerov a Katastrálního pracoviště Šumperk.

19.04.2024
Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa ředitele/ředitelky Katastrálního pracoviště Havlíčkův Brod, Katastrálního pracoviště JihlavaKatastrálního pracoviště Třebíč.

15.04.2024
Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa ředitele/ ředitelky Katastrálního pracoviště Prachatice.

15.04.2024
Aktuální číslo Geodetického a kartografického obzoru (4/2024) je k dispozici ke stažení.