Stanoviska k aplikaci některých ustanovení vyhlášky č. 26/2007 Sb.

kterou se provádí zákon č. 265/1992 Sb., o zápisech vlastnických a jiných věcných práv k nemovitostem, ve znění pozdějších předpisů, a zákon č. 344/1992 Sb., o katastru nemovitostí České republiky (katastrální zákon), ve znění pozdějších předpisů, (katastrální vyhláška), ve znění vyhlášky č. 164/2009 Sb.

Pozn.: S účinností od 1. 1. 2014 byla vyhláška č. 26/2007 Sb. nahrazena vyhláškou č. 357/2013 Sb., o katastru nemovitostí (katastrání vyhláška).

Stanoviska jsou uvedena za textem katastrální vyhlášky a u konkrétních ustanovení vyhlášky jsou hypertextové odkazy na stanoviska, která s danými ustanoveními souvisí. Stanoviska budou průběžně doplňována.

Další dokumenty:

Datum poslední aktualizace: 18.05.2020

30.07.2020
Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení pracovního místa - Asistent/Asistentka.

30.07.2020
Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa odborný rada - Správce RÚIAN.

30.07.2020
Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa odborný rada - Metodik/metodička bezpečnosti.

24.07.2020
Zveřejněny statistické údaje za 2. čtvrtletí roku 2020 o vybraných transakcích s nemovitostmi evidovanými v KN.

15.07.2020
Aktuální číslo Geodetického a kartografického obzoru (7/2020) je k dispozici ke stažení.

07.07.2020
Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa odborný rada - Agenda veřejných zakázek a smluv odboru informatiky.